Sömestr için Güzel Seçim... Paris & Disneyland


Sömestr Tatilinizi hem Eğlenceyle,sihirli bir dünyayla hem de Kültür ve alış-verişle donatılmış bir Seyahat ile geçirmek isterseniz; Paris-Disneyland Programımız bunun için en ideali diyebiliriz.
Yıllardır Disneyland'ın güzel ve eğlenceli parklarının tadını çıkarmak üzere odaklanmış gezi planları sunuldu ve Eğlence odaklı teklifleri değerlendirmek zorunda kaldıysanız,bunu bu sene sizler için yeniden düzenleyip değiştirdik diyebiliriz.

Dileyenlerin Disneypark Eğlence alanlarında vakit geçirebileceği ancak yanı sıra diğer günlerde de Versailes'i,Eyfel Kulesini,Notre Dame Katedralini ve ünlü Ressamlar Tepesini gezebileceği bir gezi Programı hazırladık sizler için.


Muhteşem iki Park Çocukların ve kendini o sihirli dünyanın içerisinde kaybetmeye hazır içindeki çocuğu yaşatabilen herkes için karşınızda... İlk Park fazlasıyla büyük ve görkemli;odak noktası olan ve aslında her şeyi içerisinde barındıran Park bölümlerinden birincisi. İkinci Park ise sonradan eklenmiş olan Disneyland Stüdyoları başlığı altında yoğunlaşmış daha ufak olan bölümü. Sabahtan akşama kadar dolu dolu gününüzü geçireceğiniz bu park gezimizin tam ortasına yerleştirdik.


 Versailles Sarayı, bir çok gezginimizin sık Paris ziyaretlerine rağmen çoğu zaman merak ettiği ancak kısa süreli turları veya sürelerinden dolayı gidemediği noktalardan bir tanesi. Versailles Sarayı görülmeden ve özellikle içi gezilmeden asla gelinmemeli dedik ve çok detaylı ,zengin bir program oluşturduk. Academic Tour.


Montmartre nam-ı diğer Ressamlar Tepesi...
Paris'in olmazsa olmazlarından bir tanesi de Montmartre dir. Küçük ve dar sokaklarından yukarı doğru büyüyen ihtişamlı görüntüsüyle göz alan Sacre Couer Bazilikası ile tarihin gece hayatı ana damarlarından bir tanesi.
Bir zamanlar üzüm bağları ve şaraplarıyla nam salmış,19.yüz yılın sonuna gelindiğinde revü ve kabareleri ile zengin bir gece hayatına sahip ve Pablo Picasso,Salvador Dali,Vincent Van Gogh gibi bölgede yaşamış dünyaca ünlü sanatçıların adresleri...Montmartre...


Notre Dame Katedrali; 170 yılda tamamlanabilen muhteşem bir Gotik eser olarak adını yazdırmıştır. Paris'in Eyfel kulesi kadar ziyaretçi alan ve Kitaplara,müzikallere konu olan eşsiz bir yapı. Bir Paris gezisinin vazgeçilmezi.
Katedral hakkında daha geniş bir bilgi için tıklayın lütfen ziyaret edin.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tanah Lot...Dünyanın en çok...

KaradenizGezisi-Maçahel'li ayrıcalık...